Σεισμοι Κρητη - Φ Ο Ι Ν Ι Κ Α Σ: ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 15 ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ / Την ώρα του σεισμού ο κόσμος .

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Ο πρώτος σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης
Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης from images32.inewsgr.com
Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Από τις 4 ιουνίου, όταν ξεκίνησε ο "χορός" των ρίχτερ στην κρήτη, ο εγκέλαδος δε λέει να .

Την ώρα του σεισμού ο κόσμος .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Ο πρώτος σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Από τις 4 ιουνίου, όταν ξεκίνησε ο "χορός" των ρίχτερ στην κρήτη, ο εγκέλαδος δε λέει να . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν .

Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Από τις 4 ιουνίου, όταν ξεκίνησε ο "χορός" των ρίχτερ στην κρήτη, ο εγκέλαδος δε λέει να .

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. ΕÎ
ΕÎ"Ω ΕΛΛÎ'Î"Î' - Κρήτη & Νησίδα Χρυσή | Î"ράφει η Τασσώ Î"αΐλα from 1.bp.blogspot.com
Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ο πρώτος σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Την ώρα του σεισμού ο κόσμος .

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Από τις 4 ιουνίου, όταν ξεκίνησε ο "χορός" των ρίχτερ στην κρήτη, ο εγκέλαδος δε λέει να . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο. Ο πρώτος σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. ΕÎ
ΕÎ"Ω ΕΛΛÎ'Î"Î' - Κρήτη & Νησίδα Χρυσή | Î"ράφει η Τασσώ Î"αΐλα from 1.bp.blogspot.com
Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Ο πρώτος σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου στις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής . Από τις 4 ιουνίου, όταν ξεκίνησε ο "χορός" των ρίχτερ στην κρήτη, ο εγκέλαδος δε λέει να . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην νίσυρο. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σεισμοι Κρητη - Φ Ο Ι Ν Ι Κ Î' Σ: Î"ΕΙΤΕ Î'ΚΟΜÎ' 15 ΣΠÎ'ΝΙΕΣ ΦΟΤΩÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ / Την ώρα του σεισμού ο κόσμος .. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.